Akum semua..
Td baru je xsmpai 15minit saya buat adunan kek marble putih coklat siap corak cantik lagi..and kononnya nak guna Happy Call Pan..saya adun tak sampai 5minit dah siap letak kat dalam non stick pan tu..konon ingat nk cepatlah kan..siap ada ajar guna pan tu,hanya bakar 15minit je..tapi apa yg jadi ialah baru je 5minit dah bau hangit siap asap kuor kat sisi bukan lubang angin pan tu..buka2,guest what..HANGIT KEK AKU!!!!Argh!!!!geram betul..terus buat kuor..plg best dh masak semua..n kek jadi mengecik cz dh hangit..GERAM BETUL!!Betul2 membazir je barang buat kek tu..tu lah,dh ada oven nk guna jugak pan tu..huhuhu..xpelah..pengajaran..jgn ambil jln shortcut..nie rupa sebenar kek..tp bwah kek dh hangit terukk..
cantikkan rupe dia.guna teknik zebra(dr utube) n just tarik tengah ke bwh je..
huhuhu..hangit giler and guest what..xleh makan n telan langsung..membazir..cian si kecik..bg dia ckit tp tekak dpt rasa smoke..huhuhu..
bila potong cantik dh masak..hanya 5minit dh masak siap hangit..huhu..cpt betul..
nie lah happy call pan non stick dr dlm..hubby beli at groupon tp bru smpai semalam..tu guna untuk kek..
Sekarang udara dlm umah nie buat saya pening dah..cz bau hangit..kena tunjuk hubby dulu kek tu..klo ikut hati nie,dh lma kt luar tong smpah umah..pening betul bau nie..
No comments:
Post a Comment